Skip to main content

8 dintre cele mai bune cărți de colorat pentru adulți

Deja ne-am obișnuit cu ideea că a colora este doar pentru copii. Dacă ai explorat deja beneficiile coloratului și vrei să îți iei o carte iată câteva sugestii pentru a alege cartea potrivită.

Padurea fermecata. carte de colorat si activitati antistres - Johanna Basford 

Aceasta este cea de-a doua carte a Johannei Basford, după Grădina secretă (cu peste un milion de exemplare vândute), și după părearea multora este chiar mai reușită decât prima carte. Imaginlie animalelor și a plantelor sunt mai detaliate. Cartea ascunde și un mister – trebuie să găsiți două personaje ascunse pentru a “debloca” poarta castelului de la capăt.

Calming Colouring: 80 Mindful Patterns to Colour In de Graham Leslie McCallum

Keep calm & color. O colecție frumoasă de 80 de modele florale. Colorarea este un instrument extraordinar pentru a rămâne relaxat, prezent și conștient într-o lume agitată. O carte cu ilustrații uimitoare ale unor flori și plante așteaptă artiștii să le desăvârșească. Flora lumii este la îndemână în timp ce decideți cum să aduceți “viața la viață. "

Mindfullnesc Coloring Book de Emma Farrons

O carte mică de buzunarl, astfel încât să o puteți purta la voi. Emma Farrarons este un ilustrator francez cu sediul la Londra, cu o carieră importantă în designul textul.. Puteți vedea influența repetării modelului țesăturilor pe unele dintre desenele sale, care variază de la modele simple geometrice la valuri mai complicate și forme inspirație florală.

Grădina timpului de Daria Song

Dacă nu îți plac modelele repetitive, Grădina timpului a artistei de origine coreană Daria Song este pentru tine – o călătorie magică care pornește de la un ceac cu cuc ce ne amintește de Narnia și ne poartă pagină cu pagină într-o nouă percepție a timpului.

Paradisul tropical - Millie Marotta

Prima sa carte Creaturi bizare s-a vândut în peste 500.000 de exemplare și a fost tradusă în 19 limbi. Învitația acestei ilustratoare este de a intra cu adevărat în lumea pe care a creat-o. Desenele sunt mai complicate și este foarte potrivită pentru cei cu experiență în coloratmuncii sale este desenele complicate care te îmbracă cu adevărat în lumea pe care a creat-o. Paradisul tropical este plin de creaturi exotice atât papagalo cât și plante luxuriante. Este un adevărat spectacul și în plus are și spaiu pentru a vă adăuga propriile detalii și a vă simți deosebit de creativi.

Lista completă o găsiti aici!