Skip to main content

Radiant Lotus Practice Qigong pentru femei

Radiant LotusQigong Feminin, dezvoltat de renumita profesoară Qigong, Daisy Lee, oferă tehnici dinamice (dar blânde) care vă susțin în dezvoltarea personală și în cunoașterea de sine.


La fel cum floarea de lotus se ridică de la rădăcini în noroi, prin mișcarea apei, Qigong vă poate ajuta să eliberați stresul, să rupeți modelele vechi punându-vă în grație și prezența naturală și lăsând ca darurile voastre autentice să înflorească. Mișcările deosebite ale Radiant Lotus Practice se adresează sănătății unice femeilor și pot ajuta la recuperarea sănătății personale și a vindecării. În timpul acestui eveniment revelator veți descoperi un simplu "test energetic" care vă va alinia pe verticală cu Earth & Sky, care vă va întoarce la un sentiment de grație și pământare, o mișcare împuternicită care eliberează Qi stagnant de toate articulațiile, întinde mușchii, organele interne și vă aduce revigorat Qi numit Lotus Rises din apă, și mai mult!

Daisy Lee este certificată ca un Instructor de Qigong Avansat de Nivel III și Practicant Clinic de către Asociația Națională de Qigong a Americii, precum și ca un membru al consiliului trecut în cadrul Asociației Internaționale de Științe Qigong din Beijing. Ea a studiat și a predat Qigong aproape 20 de ani, inspirând oameni din toate categoriile de viață să-și asume o responsabilitate mai mare pentru propria sănătate și bunăstare.

https://theshiftnetwork.com/RadiantLotusQigong