Skip to main content

Revenirea la sursă: apa Kangen

apa kangen

Apa Kangen este o apa ionizata a carei folosire conduce la beneficii pentru persoanele care sufera de o varietate de probleme de sanatate.

Apa Kangen provine din Japonia, unde, de ani si ani de zile, utilizatorii sai s-au bucurat de beneficiile sale. Procesul de creare a apei Kangen incearca sa reproduca efectele pozitive asupra sanatatii ale diverselor surse de "ape vindecatoare" din întreaga lume. Numele Kangen poate fi tradus ca "revenirea la sursa", ceea ce inseamna ca procesul creeaza apa ce a fost purificata si este similara celei pe care o putem gasi in mediile naturale nealterate.

Cum se creeaza apa kangen?

Apa Kangen este creata prin trecerea apei printr-un tip specific de masina de filtrare. Aceasta masina ionizeaza apa pentru a elimina radicalii liberi, modifică pH-ul apei la un pH alcalin sau bazic (8,5-11,0) si adauga la apa ceea ce se numește "hidrogen activ".

Potentialul de reducere a oxidarii 

Unul dintre principalele aspecte benefice ale apei Kangen este cel al potentialului sau negativ de reducere a oxidarii. Sau ORP. ORP reprezinta o masuratoare folosita de diferitele aspecte ale industriei apei pentru a masura eficacitatea agentilor sanitari de apa. Altfel spus, se masoara capacitatea chimica de a reduce legarea oxigenului cu alte substante chimice. 

In ceea ce priveste apa Kangen, un ORP negativ inseamnă ca aceasta mareste de fapt cantitatea de oxigen disponibila pentru a fi utilizata de organism.

Apa Kangen: Beneficii pentru sanatate

Printre acestea se numara reducerea durerilor si a oboselii generalizate, incetinirea procesului de imbatranire si purificarea tuturor sistemelor organismelor. Specialistii in acest domeniu afirma ca "hidrogenul activ" din apa Kangen colecteaza si neutralizeaza radicalii liberi din organism, ceea ce conduce la beneficii pentru sanatate:

  • Hidratare si curatare

Apa alcalina ionizata reprezinta o sursa excelenta de hidratare sanatoasa. Nu numai ca are un gust mai bun, cu o senzație superioara calitativ perceputa, insa este si mai usor absorbita de organism. Acest aspect creste gradul de a putea fi bauta, reducand senzatia obisnuita de balonare sau umflare pe care o avem de la consumul zilnic al cantitatii de apa recomandate zilnic. In testele de tip side-by-side, majoritatea oamenilor poate gusta si resimti diferenta intre apa obisnuita si apa Kangen.

  • Microgrupare

Studiile preliminare au evidentiat un fenomen identificat drept "microgrupare", care se refera la moleculele excepțional de mici structurate ale apei alcaline, numeroase beneficii fiind asociate cu acest fenomen.

  • Un "gunoier" radical liber

Apa alcalina ionizata susține sanatatea organelor noastre, promovandu-le in acelasi timp si sanatatea. O parte a motivului pentru aceste efecte este aceea ca apa alcalina ionizata a fost indicata si demonstrata a fi un agent anti-oxidant de tip "gunoier" radical liber.

  • Incurajarea si sustinerea longevitatii

Beneficiile stiintific recunoscute ale acestei apei includ suportul pentru sanatate si longevitate. Beneficiile naturale ale apei sunt incurajate si sporite de alcalinitate. Alcalinitatea este starea cea mai armonioasa in care se afla apa in raport cu beneficiile sale fiziologice de sanatate si stare de bine.

  • Detoxifiere

Apa este solventul universal pe care se bazeaza corpul nostru pentru spalarea toxinelor si a deseurilor din organism. Cu potențialul negativ de reducere a oxidarii (ORP) si cu un gust excelent, apa Kangen constituie un suport fundamental pentru a ajuta la neutralizarea radicalilor liberi si pentru a raspunde tuturor nevoilor de hidratare ale organismului.

In cadrul clinicii noastre (http://www.naturell.ro/), va punem la dispozitie terapia cu apa Kengen. Va invitam sa o incercati si sa ii simtiti in mod direct beneficiile.

Pana data viitoare, va dorim armonie cu natura si cu sine!

Cu drag, 

Echipa Clinica Naturell 

Adresa: Timisoara, Calea Bogdanestilor, nr. 22

Telefon: 0723512025, 0722214421, 0785288112

http://www.naturell.ro